•  
  • Belépés | Regisztráció
Szerda 17/09/2014
Eurosport
 

Home

 

Eurosport

13/05/2011 - 14:10 - Updated 25/10/2013 - 13:17

Bundesliga-totó játék!


Bundesliga-totó játék! - Eurosport
SID

Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ismételten megrendezésre kerül az előző szezonban nagy sikert aratott Bundesliga-totó játék, ahol összemérheted tudásodat a szakmabeliekkel. A legjobbak hetente értékes relikviákkal gazdagodhatnak, a főnyeremény pedig a kedvenc Bundesliga-együttesed felszerelésének legújabb kollekciója! A játékban való részvétel ingyenes.

Augusztus 9-én pénteken 20:30-kor kezdetét veszi a Bundesliga 51. szezonja, az első meccsen a címvédő, tavaly triplázni tudó Bayern München a Borussia Mönchengladbachot fogadja. A német foci szerelmesei lélegzetvisszafojtva várják, mire lesznek képesek a bajorok az új vezetőedzővel, Josep Guardiolával, és hogy vissza tud-e vágni a nagy ellenlábas, Borussia Dortmund azok után, hogy az előző szezonban minden fronton alulmaradt a Bayernnel szemben. Hogy még izgalmasabbá tegyük Számotokra a világ egyik legszínvonalasabb bajnokságát, a az Eurosporttal karöltve egy nagyszabású játékra invitál Titeket.

Bundesliga-totó játék! - Eurosport

 

Játékszabályok, versenykiírás

Igazodva a német elsőosztályú bajnokság (Bundesliga) 2013/2014-es szezonjának kiírásához és fordulóihoz, összesen 34 totó szelvény kerül publikálásra a oldalán.

A Bundesliga-szelvényekre leadott tippeket összesítjük minden felhasználó vonatkozásában. Az eredményeket a következő linkeken követhetitek majd nyomon szelvényenként, illetve összesítve.

Az összetett versenyben a felhasználó által kitöltött összes Bundesliga-szelvény közül a 10 legtöbb találatot elért szelvény találatainak összegét vesszük számításba. Tehát aki az elején kimarad, az nem biztos, hogy lemarad!

A szelvényt töltheted ki!

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak, azonban a különverseny legjobbjai szerkesztőségenként egy-egy általuk választott mezt kapnak a játék végén, az abszolút győztes szerkesztő vagy kommentátor pedig egy kupával gazdagodik.

Tippelni az egyes szelvényekre mindig az adott fordulóból először sorra kerülő mérkőzés kezdőrúgásáig tudsz, mindig a soron következő fordulóra! Érdemes minél hamarább leadni a tippjeidet, mert holtverseny - azonos találatszám - esetén a korábban elküldött szelvény nyer. Ugyanez vonatkozik az összetett verseny végeredményére is. Amennyiben holtverseny alakul ki a legjobb 10 szelvény összesített eredménye alapján, akkor az a játékos nyer, aki először csatlakozott játékunkhoz, tehát aki először kitöltötte valamely Bundesliga-szelvényt.

Fordulónkénti eredményeket, valamint összetett állást egyaránt publikálunk. A pillanatnyi állást folyamatosan frissülő eredményjelző táblák segítségével követhetitek nyomon.

Bundesliga-totó játék! - Eurosport

Díjazás

Főnyeremény: egy garnitúra a nyertes által választott Bundesliga-csapat felszereléséből (tartalma: mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál)

Heti nyeremények: minden fordulóban a legjobb tippelő nyereménye egy, a nyertes által választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja.

Különdíj: hetente az időrendben először feladott telitalálatos szelvény tulajdonosa egy általa választott Bundesliga-csapat mezét nyeri.

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!

Eurosport - Eurosport

Program kereső: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Eurogólok…

 

Korábbi cikkek - Eurosport

Szeptemberi programajánló - Eurosport

Eurosport - Szeptemberi programajánló

Szurkoljon velünk szeptemberben az US Open, a Bundesliga és a Vuelta sportolóinak!

AUGUSZTUSBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN - Eurosport

Eurosport - AUGUSZTUSBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

AUGUSZTUSBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

Eurosport Player - Eurosport

Eurosport - Eurosport Player

Kövesd nyomon az interneten az Eurosport adását!

Önéletrajz - Eurosport

Eurosport - Bodnár Gergő

Bodnár Gergő

Magyar játékos győzött - Eurosport

Eurosport - Magyar játékos lett az első

A nyertes a WTCC belgiumi futamára nyert kétszemélyes

JÁTÉK - Eurosport

Eurosport - JÁTÉK

Játssz velünk a Giro alatt és nyerj egy Merida Lampre Replica kerékpárt és más értékes nyereményeket!

Ez történt pénteken - Eurosport

Eurosport - Ez történt pénteken

Nem mondhatjuk, hogy a hét középső napja elkényeztetett volna bennünket sport vonalon, de azért így is van miről beszámolni.

Ez történt szerdán - Eurosport

Eurosport - Ez történt szerdán

Serena és Venus Williams is búcsúzott Párizsban.

Ez történt kedden - Eurosport

Eurosport - Ez történt kedden

A tengerentúlon eldőlni látszik két főcsoport döntő, egy a parketten, egy pedig a jégen.

Ez történt hétfőn - Eurosport

Eurosport - Ez történt hétfőn

Ahogy azt már reggel jeleztük, a hétfői napon a legfontosabb események Párizs salakján zajlottak.