•  
  • Belépés | Regisztráció
CSÜTÖRTÖK 17/04/2014
Eurosport
 

Home

 

Eurosport

13/05/2011 - 14:10 - Updated 25/10/2013 - 13:17

Bundesliga-totó játék!


Bundesliga-totó játék! - Eurosport
SID

Az Eurosport és a hatharom.com szervezésében ismételten megrendezésre kerül az előző szezonban nagy sikert aratott Bundesliga-totó játék, ahol összemérheted tudásodat a szakmabeliekkel. A legjobbak hetente értékes relikviákkal gazdagodhatnak, a főnyeremény pedig a kedvenc Bundesliga-együttesed felszerelésének legújabb kollekciója! A játékban való részvétel ingyenes.

Augusztus 9-én pénteken 20:30-kor kezdetét veszi a Bundesliga 51. szezonja, az első meccsen a címvédő, tavaly triplázni tudó Bayern München a Borussia Mönchengladbachot fogadja. A német foci szerelmesei lélegzetvisszafojtva várják, mire lesznek képesek a bajorok az új vezetőedzővel, Josep Guardiolával, és hogy vissza tud-e vágni a nagy ellenlábas, Borussia Dortmund azok után, hogy az előző szezonban minden fronton alulmaradt a Bayernnel szemben. Hogy még izgalmasabbá tegyük Számotokra a világ egyik legszínvonalasabb bajnokságát, a az Eurosporttal karöltve egy nagyszabású játékra invitál Titeket.

Bundesliga-totó játék! - Eurosport

 

Játékszabályok, versenykiírás

Igazodva a német elsőosztályú bajnokság (Bundesliga) 2013/2014-es szezonjának kiírásához és fordulóihoz, összesen 34 totó szelvény kerül publikálásra a oldalán.

A Bundesliga-szelvényekre leadott tippeket összesítjük minden felhasználó vonatkozásában. Az eredményeket a következő linkeken követhetitek majd nyomon szelvényenként, illetve összesítve.

Az összetett versenyben a felhasználó által kitöltött összes Bundesliga-szelvény közül a 10 legtöbb találatot elért szelvény találatainak összegét vesszük számításba. Tehát aki az elején kimarad, az nem biztos, hogy lemarad!

A szelvényt töltheted ki!

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a szerkesztőivel, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből hét sportkommentátor, illetve hét szerkesztő indul a versenyen. Fordulónként a legjobb négy-négy kommentátor és szerkesztő eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben.

A két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak, azonban a különverseny legjobbjai szerkesztőségenként egy-egy általuk választott mezt kapnak a játék végén, az abszolút győztes szerkesztő vagy kommentátor pedig egy kupával gazdagodik.

Tippelni az egyes szelvényekre mindig az adott fordulóból először sorra kerülő mérkőzés kezdőrúgásáig tudsz, mindig a soron következő fordulóra! Érdemes minél hamarább leadni a tippjeidet, mert holtverseny - azonos találatszám - esetén a korábban elküldött szelvény nyer. Ugyanez vonatkozik az összetett verseny végeredményére is. Amennyiben holtverseny alakul ki a legjobb 10 szelvény összesített eredménye alapján, akkor az a játékos nyer, aki először csatlakozott játékunkhoz, tehát aki először kitöltötte valamely Bundesliga-szelvényt.

Fordulónkénti eredményeket, valamint összetett állást egyaránt publikálunk. A pillanatnyi állást folyamatosan frissülő eredményjelző táblák segítségével követhetitek nyomon.

Bundesliga-totó játék! - Eurosport

Díjazás

Főnyeremény: egy garnitúra a nyertes által választott Bundesliga-csapat felszereléséből (tartalma: mez, nadrág, melegítő, táska, sportszár, baseballsapka, sál)

Heti nyeremények: minden fordulóban a legjobb tippelő nyereménye egy, a nyertes által választott Bundesliga-csapat szurkolói sálja.

Különdíj: hetente az időrendben először feladott telitalálatos szelvény tulajdonosa egy általa választott Bundesliga-csapat mezét nyeri.

Mindenkinek jó játékot és sok sikert kívánunk!

Eurosport - Eurosport

Program kereső: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Eurogólok…

 

Korábbi cikkek - Eurosport

ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN - Eurosport

Eurosport - ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

Eurosport Player - Eurosport

Eurosport - Eurosport Player

Kövesd nyomon az interneten az Eurosport adását!

IMPRESSZUM - Eurosport

Eurosport - Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége

Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége

C-KÖZÉP: Andy és Ivan - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Andy és Ivan

Kiderült, hogy a dolgok itt sem feketék vagy fehérek. Senki nem rúgott ki senkit, pláne nem Murray Lendlt.

Eurosport WATTS - Eurosport

Eurosport - Eurosport WATTS

Eurosport WATTS

Sportbennfentes - Eurosport

Eurosport - Sportbennfentes

Új, a sportvilág kulisszái mögé pillantó sorozat az Eurosport műsorán, indul a "Sportbennfentes"

C-KÖZÉP:  Az elmaradt közvetítések olimpiája - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Az elmaradt közvetítések olimpiája

C-KÖZÉP: Az elmaradt közvetítések olimpiája

C-KÖZÉP: Szocsi, a halva született olimpia és a kinyírt tévéközvetítés - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Szocsi, a halva született olimpia és a kinyírt tévéközvetítés

Egy hét van hátra és megkezdődik minden idők legdrágább olimpiája Szocsiban – nem téli olimpiája, hanem olimpiája, hiszen még a pekinginél is sokkal többe kerül

AZ EUROSPORT MŰSORA - Eurosport

Eurosport - AZ EUROSPORT 2014. ÉVI MŰSORA

A 2014-es év kiemelkedő eseményei az Eurosport programján

C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok - Eurosport

Eurosport - C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok

C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok