•  
  • Belépés | Regisztráció
PÉNTEK 17/04/2015
 

Home

 

Eurosport

15/08/2005 - 08:00

EUROSPORT HÍREK


EUROSPORT HÍREK - Eurosport
Eurosport

Cikk archívum

 

A "Daily Surf Report" címu musorunkkal minden nap 19:45h-tol jelentkezünk az ASP World Tour-ról valamint a férfi szörf világbajnokságról. Az Eurosport szörf szakkommentátora Jean-Patrick Mothes (aki egy évtizede követi figyelemmel a Tourt és a legnagyobb versenyzoket) megismerteti a nézoket a legfrissebb hírekkel a sportág világából. Összefoglaljuk a napi eseményeket és interjúkat láthatnak legendás versenyzokkel, edzokkel és versenygazgatókkal. Új szörf show az Eurosport 2-n

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Kövesse nyomon a teljes 2009 K-1 szezont az Eurosport Playeren. Az Eurosport Playeren a teljes 2009.évi K-1 szezon látható, mely az egyik legdrámaibb, több harcmuvészeti ágat is ötvözo küzdosport a világon. A teljes K-1 szezon magába foglalja a Grand Prix sorozatot és a World Max sorozatot, mely február 23-án kezdodik . A Eurosport internetes TV szolgáltatásán keresztül a K-1 rajongók február 23-án láthatják a szezon elso World Max tornáját a Yoyogi Stadionból Tokióból. Kizárólag az Eurosport Playeren fogható angol kommentárral a nyolc World Grand Prix és a 4 World Max sorozat.

K-1 szezon az Eurosport Playeren

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Európa vezeto sport platformja továbbra is az élen jár. Az Eurosport, Európa vezeto sport multimédia platformja 20. évfordulóját ünnepli 2009-ben. A csatornát 1989-ben indította útjára az Európai Musorsugárzók Uniója mint az elso olyan páneurópai adót, amely kizárólag sportprogramokat közvetít. A francia TF1 tulajdonában levo Eurosport Csoport az elmúlt húsz évben jól alkalmazkodott a folyamatosan változó médiapiaci körülményekhez, és hamarosan a kontinens vezeto szereploje lett a szórakoztatóipar sporttal foglakozó szegmesében.

20. évfordulóját ünnepli az Eurosport

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Asztrál Open nagy pillanatai az Eurosport Playeren. Kövesd Rafael Nadal és Roger Federer párharcát január 19. és február 1. között az Interneten! Az Ausztrál Open ugyanis megtekintheto az Eurosport webes szolgáltatása, az Eurosport Player segítségével is. Az öt pályán folyó mérkozések bármelyikét figyelemmel kísérheted éloben, de késobb is megnézheted, ha esetleg egy fontos összecsapásról lemaradnál.Az idei elso Grand Slam torna, a 97. alkalommal megrendezendo Ausztrál Open számos izgalmas pillanatot tartogat.

Nadal vagy Féderer?

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Ausztrál Open ÉLOBEN: A teljes verseny kizárólag az Eurosport Playeren. Az Eurosport Player ÉLO és szimultán közvetítése január 19-tol február 1-ig az Ausztrál Openrol több mint 120 órában Melbourne-bol. Semmilyen más szolgáltató nem ad átfogóbb közvetítést a tornáról. Az Eurosport Player egy többcsatornás szolgáltatás, mely lehetové teszi az elofizetoinek hogy kiválasszák az oket érdeklo mérkozéseket. Federert szeretné nézni az egyik pályán és Nadalt a másikon? Az Eurosport Player segítségével egy idoben mindkét mérkozést és teniszezot nyomon követheti.

Az Ausztrál Open ÉLOBEN

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Nézd az interneten az Eurosport adását! Fizess elo egy hónapra vagy egy egész évre és nézd a neten a Premier League-t, a US Opent, az Ausztrál Opent illetve az Eurosport, az Eurosport2 és az Eurosport News adását!- Az elofizeto az Eurosport Player honlapján nyomon tudja követni az Eurosport, az Eurosport2 valamint az Eurosport News élo eseményeit évente több mint 6000 órában akár magyar nyelven is.

Eurosport Player

 

 

Új név, Új felállás, Új szezon ÉLOben az Eurosport 2-n. Az ULEB Kupa új néven kezdi a 2008-2009-es szezont. Az Euro Kupa november 24-én kezdodo idénye az eddigi legjobbnak ígérkezik: az új lebonyolítási rend és élvonalbeli NBA játékosok érkezése garantálja a színvonal emelkedést. Az Eurosport Csoport 2005 óta a torna médiapartnere, és 2008 márciusában újabb két évre, a 2010-2011-es szezonra, megerosítette együttmuködését a torna szervezoivel. Idén páratlan közvetítés sorozat keretében 36 Euro Kupa kosárlabda mérkozést követhetnek nyomon a nézok éloben az Eurosport 2-n. Kosárlabda - EURO KUPA

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

K-1 világbajnoki dönto az Eurosport Playeren. Az Eurosport internetes televíziós közvetítése a K-1 világbajnoki döntorol, azaz a sportág legizgalmasabb eseményérol éloben december 6-án az Eurosport Player-en. 2008. December 6-án 9.00 órától 14.00-ig kizárólag az Eurosport Playeren láthatják Yokohamából a teljes K-1 világbajnoki döntot, mely a sportági szezon legnagyobb eseménye.

K-1 világbajnoki dönto az Eurosport Playeren

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport Csoport szerzodést kötött a DFL Sports Enterprises GmbH-val a labdarúgó Bundesliga közvetítésére vonatkozóan, a 2009-tol 2012-ig terjedo idoszakra. A német bajnokság Európa északi és keleti régióiban, 22 országban lesz majd látható az Eurosport 2-n így: Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Izlandon, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Koszovóban, Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Macedóniában, Montenegróban, Észtországban, Lettországban és Litvániában.

Bundesliga az Eurosport2-n!

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport kommentátorpárosának Várhegyi Ferencnek és Vörös Csabának immár második alkalommal jelenik meg könyve a piacon. Amennyiben szívesen felidézné a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság (MotoGP) 2008-as eseményeit, valamint szeretné tudni, hogyan lehet magyarként bekerülni ebbe a világba, kíváncsi-e arra, hogyan kell csapatot muködtetni, versenyzot menedzselni a száguldó cirkuszban, akkor Önnek készült az Eurosport egykori és jelenlegi munkatársai által írott könyv!

Motoros vb 2008

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport nézoi idén sem szukölködhetnek a téli sportágakban hiszen közel 900 órában követhetik nyomon az eseményeket egészen a Téli Olimpiai Játékokig! Az Eurosport éloben közvetíti a világkupát, a világbajnokságot és az Európa-bajnokságot 9 olimpiai sportában: Alpesi sí, Biatlon, Sífutás, Curling, Mukorcsolya, Szánkó, Északi összetett, Síugrás és Gyorskorcsolya.

Télisport szezon 2008-2009

 

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Nézd az interneten az Eurosport adását! Fizess elo egy hónapra vagy egy egész évre és nézd a neten a Premier League-t, a US Opent, az Ausztrál Opent illetve az Eurosport, az Eurosport2 és az Eurosport News adását! Az elofizeto az Eurosport Player honlapján nyomon tudja követni az Eurosport, az Eurosport2 valamint az Eurosport News élo eseményeit évente több mint 6000 órában akár magyar nyelven is.

Eurosport Player

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport hazánkban (is) legnépszerubb musora a Tour de France kerékpáros körverseny, melynek magyar nyelvu kommentálása díjat ugyan még nem, azonban számos pozitív kritikát gyujtött be mind a nézoktol, mind pedig a szakmai plénumtól az évek hosszú sora óta. Kis hazánk rettegett kritikusa Para-Kovács Imre tegnap a "fiúkkal" azaz Knézy Jenovel és Sipos Jánossal együtt szurkolta végig a Tour 11. szakaszát az Eurosport budapesti stúdiójából.

Tour de France 2005 avagy kommentár kritikusi szemmel

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

CSAK AZ EUROSPORT KÍNÁL 110 ÓRA ÉLO KÖZVETÍTÉST A MOTOGP ÖSSZES FUTAMÁRÓL! Az EUROSPORT vezeto páneurópai sportcsatornaként - mely jelenleg 2 millió Magyar háztartásban látható; nézoinek kb 110 óra ÉLO közvetítést biztosít 17 hétvégén a MotoGP összes futamának eseményérol. Az EUROSPORT 2005. évi MotoGP közvetítései keretében tudósítunk az összes GP versenyrol, vasárnaponként az összes 125cc és 250cc versenyrol, szombatonként az összes idoméro edzésrol, péntekenként pedig az összes edzésrol éloben itt az Eurosporton magyar nyelven.

Sajtóközlemény

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Szabó Gábor az Eurosport kommentátora idén már a második díjat vehette át. Az újságíró-világnap alkalmából ezúttal világnapi elismerésben részesült kollégánk. Pár hónappal ezelott pedig a Kamera Hungária díját vehette át az Ausztrál Open kiváló kommentálásáért. Gratulálunk!

Szabó Gábor már a második díjat nyeri az Eurosportnak az idén

 

 

Idén nyáron az Eurosport kicsit kimozdult a megszokott budapesti stúdióból és csütörtöktol azaz augusztus 4-tol vasárnapig, azaz 7-ig Dunaharasztiba a Wakeboard Világbajnokság helyszínére költözött le egy "mozgó stúdió"...Ugyan az idojárás nem igazán volt kegyes a wakeboardosokhoz, ám így is szép számú közönség gyult össze a döntore Dunaharasztin. Az Eurosport mozgó stábja is hasonlóan nagy sikert aratott.

Eurosport road show!

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Várhegyi Ferenc az Eurosport kommentátora kapta a Kovácsi Média-díjat az idén - profi kategóriában - melyet munkája során érdemelt ki, mivel a legteljesebben ápolta a névadó szellemi örökségét.A díjat az öt éve elhunyt Kovácsi László, a Telesport egykori felelos szerkesztojének özvegye alapította és idén 5. alkalommal került átadásra a kuratórium döntése alapján. A mindenkori díjazott ezzel a kuratórium tagjává is válik.

Várhegyi Ferenc Kovácsi Média-díjat kapott

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Kommentátor csapatunk egyik tagja nem akármilyen megpróbáltatásra készül, cél a februári téli olimpia, melyre a visszaszámlálás már megkezdodött! Marci goes to Torino! Azaz, Marci Torinóba megy. És vele együtt az egész magyar bob csapat, amelynek feltett szándéka, hogy elindul a 2006-os téli olimpián. Már persze, ha megszerzik az indulás jogát, amely minden korábbinál nehezebbnek tunik. A fiúk azonban paprikás hangulatban vannak, - kell is, hiszen a Paprika Bob Club nevét viselik - és nagyon készülnek.

Marci GOES TO TORINO!

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 10. éves évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatóra szerdán került sor Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban. A sajtótájékoztatóval egybekötött ünneplésen részt vett az Eurosport számos volt és jelenlegi kollégája, név szerint Dávid Sándor, Gundel Takács Gábor, Vitár Róbert, valamit az Eurosport jelenlegi kommentátor stábja azaz Gyulai Márton (aki egyben magyar bobcsapat pilótája), Horváth Mariann, Knézy Jeno, Kovács Dusán, Kovács Géza László, Szabó Gábor, Várhegyi Ferenc, Varga Ákos, Vörös Csaba és számos szakkommentátor.

10 éves az Eurosport magyar nyelvu szerkesztosége

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport minden évben 6 000 órát sugároz a legnagyszerubb sporteseményekrol ÉLOBEN vagy elsoként, az alábbi népszeru nemzetközi eseményekrol: Labdarúgás, Motorsportok, Téli sportok, Kerékpár, Tenisz, Atlétika, Olimpiai Játékok és Extrém sportok. Több mint 100 különbözo sportot kommentálunk évente.

EUROSPORT

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 2005. januárjában indult izgalmas új sport csatorna, mely kiegészíti az Eurosportot. Az Eurosport 2 musorában egyesíti a legjobb ÉLO eseményeket, magazin stílusú programokat és híreket. Mindenki megtalálja a kedvenc sporteseményét az új sportokkal kiegészítve az Eurosport 2-n!

EUROSPORT 2

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

A Sportújságírás Világnapja tiszteletére, a Magyar Sport Házában megrendezett ünnepségen Knézy Jeno (a képen balra) világnapi elismerésekben részesült, melyet Szekeres István a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökétol vehetett át július 14-én.Igy az Eurosport szerkesztosége már második alkalommal részesült a Sportújságíró Szövetség elismerésében.

Knézy Jeno világnapi elismerést kapott

 

 

Töltsd a napot az Eurosport kommentátoraival az Úszó Európa-bajnokság alatt! 2006. július 31-tól augusztus 6-ig az Úszó Európa-bajnokság alatt az Eurosport magyar nyelvu szerkesztosége szeretettel meghív mindenkit egy 1 hetes közönségtalálkozóra a Margitszigeti Holdudvarba (volt Casino épülete), ahol az érdeklodok találkozhatnak az Eurosport kommentátoraival.

Eurosport Sziget

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Augusztus 31-én immár 16. alkalommal rendezték meg a négy alapképességet (állóképesség, ero, gyorsaság, ügyesség) próbára tévo Quatratlon Gálát, melyen szerkesztoségünk megnyerte a médiaváltót. Idén csúcsot döntöttek a résztvevok, hiszen 44 férfi és 8 hölgy küzdhetett meg egymással, továbbá négy csapat: az MTV, a Duna TV és a színészek 4-4 fos együttese.A verseny futásból (férfiaknál 3000m, hölgyeknél 2000m), egyperces ergométeres evezésbol, teniszbol és 100m úszásból állt.

Quatratlon gála

 

 

Az EHF Marketing GmbH a múlt héten Bécsben bejelentette, hogy egy televíziós jogokról szóló megállapodás értelmében az Eurosport 2 szeptember 28-tól közvetíteni fogja az EHF Bajnokok Ligáját.A három évre szóló megállapodás alapján az Eurosport 2 negyven országra kiterjedo európai hálózatán látható lesz az európai kézilabda klubok legfontosabb versenye. Az Eurosport 2 minden évadban összesen 30 meccset közvetít. Kézilabda BL az Eurosport 2-n

 

 

 

Az Eurosporton októberben láthatják a 2006-os szezon két utolsó világbajnoki futamát, valamint az idoméro edzéseket, amelyek a portugáliai Estorilban október 15-én, a spanyolországi Valenciában pedig október 29-én kerülnek megrendezésre. Az Eurosport több mint 14 órában ÉLOben kommentálja a szezonzáró két utolsó futamot. Moto GP OKTÓBERBEN AZ EUROSPORTON

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 ÉLOben közvetíti az MKB Veszprém KC és a Kolding KIF Bajnokok-Ligája nyolcaddönto mérkozést december 2-án 16.10 órától. A párharc továbbjutója készülhet tovább a jövo márciusi negyeddöntore, míg a veszets elbúcsúzhat a további nemzetközi kupában való küzdelmektol! A Kolding csapatában számos, a Veszprém számára nem ismeretlen játékos is megtalálható: a kapus Fredrik Ohlander, akivel már korábban, a Barcelona elleni meccsen is ellenfélként találkozhattak a magyar bajnokcsapat tagjai

MKB VESZPRÉM ÉLOBEN az Eurosport 2-n

 

 

Próbáltak már 168 órát félbe suríteni? Mi erre teszünk kísérletet minden vasárnap. Igazán nem akarunk dicsekedni, és a csak itt, csak most szöveggel elojönni, de igaz, ami igaz, csak nálunk láthatják szinte az összes téli sportágat. Legyen szó alpesi sírol, sífutásról, síugrásról, északi összetettrol, biatlonról, vagy éppen a mukorcsolyáról és a curlingrol. Mai rohanó világunkban talán nem mindenkinek van lehetosége arra, hogy egész hétvégén az Eurosport musorát lesse, éppen ezért találtuk ki a Télisport hétvégét. Télisport hétvége

 

 

Nézze a téli sportokat az Eurosporton és az Eurosport 2-n! Nyolc hónappal a Torinói Téli Olimpiát követoen megkezdodött az új, izgalmas télisport szezon. A nézok 2006 októberétol 2007 márciusáig minden héten láthatják a világkupa eseményeit. A Winterpark keretében az Eurosport és az Eurosport 2 a leheto legváltozatosabban és legtöbb óraszámban számol be a téli sportversenyekrol.Az Eurosport a WInterpark keretében új magazinmusort indít az idén: a 26 perces "Winterpark Weekend" november 26-tól kezdodoen heti rendszerességgel jelentkezik vasárnaponként 22:00 és 23:00h között az Eurosporton, illetve hétfonként 18:00 és 20:00 között az Eurosport 2-n.

Winterpark

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 örömmel jelenti be, hogy a Barclays Premier Ligát, vagyis az angol labdarúgó-bajnokságot kizárólagos és ÉLO közvetítés keretében tuzi musorára a csatorna. Az új futball szezon legnépszerubb mérkozései 2007. augusztus 11-tol láthatóak az Eurosport 2-n magyar kommentárral. A magyar rajongók az év kilenc hónapján keresztül kísérhetik figyelemmel Anglia legjobb csapatainak, mint például az UEFA Bajnokok Ligája elodöntojének három szupercsapata, a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool, és más nagyszeru csapatok, mint az Arsenal vagy a Newcastle United, akciódús futball mérkozéseit.

Az Eurosport 2-n az angol labdarúgó-bajnokság!

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Melegítsen be az angol futball szezonra az Eurosport 2-vel!Az Eurosport 2 július 1-tol igazi forró hangulattal nyitja a nyári szezont: a nézok a Strandröplabda Világkupa , a Strandfoci Euroliga, az ULEB Nyári Liga dönto élo közvetítéseivel, valamint a legfrissebb sporthírekkel hangolódhatnak a vakációra. Július 1-tol, vasárnaptól a csatorna 100%-ban magyar nyelven sugározza musorait, és 2007. augusztus 11-tol pedig a várvavárt Barclays Premier League élo közvetítéseivel jelentkezik. A megújult csatornán páratlan izgalmak a Liverpool - Chelsea, Bolton - Newcastle, Arsenal - Aston Villa összecsapásokon.

EUROSPORT 2 magyarul

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Két hét múlva a labdarúgó rajongók legnagyobb örömére kezdetét veszi az Angol Labdarúgó Bajnokság, melyet 2007. augusztus 11-étol immáron magyar nyeven láthatnak az Eurosport2-n. Az Eurosport2 parádés névsorral kezdi az idei angol bajnoki szezont. Az elso forduló kommentátorai Vitray Tamás, Knézy Jeno, Gyulai Márton és Hajdú B. István lesznek. Vitray Tamás hetven éve Arsenal drukker így szívesen vállalta, hogy közel egy évtized után újra mikrofon mögé ül.

Vitray, Knézy, Gyulai a nyitófordulóban

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Gyakran feltett kérdések és válaszok az Eurosport2-rol és a Premier Ligáról.Két különbözo Eurosport 2 csatorna van jelenleg Magyarországon: az Eurosport2 International, melyet 2005 januárjában indítottunk el angolul és a 100%-ban magyar kommentárral nézheto Eurosport 2, mely 2007. július 1-én indult. Kérem, érdeklodjön kábel- vagy muholdszolgáltatójánál, hogy van-e szerzodésük az Eurosport 2 új, magyar nyelvu és angol Premier Liga mérkozéseit közvetíto változatának továbbítására.

Kérdések és válaszok

 

 

 

Magyar curling?! Évrol évre, egyre halványabb a kérdojel, és egyértelmubb a felkiáltó jel. Tavaly a magyar noi curling csapatnak csak másfél centi hiányzott ahhoz, hogy feljusson a legelokelobb csapatok közé. A fiúknak egy kicsit több hiányzott, de ok is egyre inkább ott vannak a tuz közelében. Szóval ha valaki kétségbe vonná a magyar curling létjogosultságát, ajánlom figyelmébe az ország ez idáig egyetlen curling pályáját a Kamaraerdoben . A talán legsportszerubb játékban az a legjobb, hogy tényleg egy jó játék. Curlingre fel!

 

 

Magyar biciklisták részvételére is számítanak az Olimpia alkalmából megrendezett biciklitúrán az április 1-4-e közötti magyarországi szakaszon. Az Eurosport, az öthónapos Párizs-Peking biciklitúra rendezvény médiapartnereként örömmel jelenti be, hogy a kerékpártúrán résztvevo biciklisták 2008. április 1-jén érkeznek a magyar határhoz. A túrát a Francia Kerékpáros Szövetség rendezi, a Francia Külügyminisztérium illetve a Francia Ifjúsági és Sportminisztérium szponzorálja, védnöke pedig Nicolas Sarkozy, francia köztársasági elnök. Párizs-Peking biciklitúra az Olimpia fényében

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Olimpia alkalmából megrendezett biciklitúra résztvevoi április 2-án Budapestre érkeztek. Egyszer csak jönnek. Sokan. Tekerik a pedált és már messzirol feltunik a sok piros mez. De nem hajráznak. Komótosan, mondhatnám öregurasan közelednek a Francia Intézet elé, a Fo utcába. Közelebb jönnek, és akkor kiderül, hogy nagyrészük 60 felé jár. No, nem kilométerben, hanem életkorban. Kik ezek? Mit csinálnak Budapesten? Nos, elárulhatom, hogy igazi csodabogarakkal találkoztunk Sipos János barátommal, mikor ellátogattunk a Párizs-Peking kerékpártúra budapesti köszöntésére.

Párizs-Peking Budapesten

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport május 25-én a Francia Nyílt teniszbajnokság nyitónapján indította el HD-ben történo sugárzását. Az Eurosport HD közvetítése a Roland Garros Francia Nyílt teniszbajnoksággal kezdodik és a legnagyobb sporteseményekkel folytatódik, úgy mint a Labdarúgó Európa-bajnokság, a Tour de France, a Strandfoci Világkupa, a Pekingi Olimpiai Játékok, az Amerikai Nyílt teniszbajnokság, WTA tenisz bajnokságok és a Golf PGA Tour hogy csak néhányat említsünk.

Hogyan fogható az Eurosport HD?

Eurosport - Horváth Bernadett

Program kereső: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Eurogólok…

 

Korábbi cikkek - Eurosport

Két évig lehet még Dárdai a Hertha edzője - Eurosport

Eurosport - Két évig lehet még Dárdai a Hertha edzője

Ez történt kedden

Fucsovics és Babos is búcsúzott - Ez történt hétfőn - Eurosport

Eurosport - Fucsovics és Babos is búcsúzott - Ez történt hétfőn

A City a bajnoki címről szőtt álmaitól köszönhet el. Magyar győzelem a Puskás Suzuki Kupán, Törökországban egy hétre beszüntették a bajnokságot.

WATTS Április - Eurosport

Eurosport - WATTS Április

WATTS Április

KRISTOFF FLANDRIA KIRÁLYA (ELEMZÉS) - Eurosport

Eurosport - KRISTOFF FLANDRIA KIRÁLYA (ELEMZÉS)

A norvég Alexander Kristoff előzetesen az egyik legnagyobb esélyesnek számított, igazolta.

Nagy verést kapott a Fradi - Ez történt vasárnap - Eurosport

Eurosport - Nagy verést kapott a Fradi - Ez történt vasárnap

A zöld-fehérek hazai pályán kaptak ki hét góllal a női kézilabda KEK-elődöntőjének első meccsén.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek! - Eurosport

Eurosport - Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Szerkesztőségünk nevében kívánunk mindenkinek békés ünnepeket!

A rangadók napja volt - Ez történt szombaton - Eurosport

Eurosport - A rangadók napja volt - Ez történt szombaton

Arsenal-, Bayern-, Veszprém- és Vardar-győzelemmel zárultak a nap kiemelt meccsei.

WATTS: Repülő kétkerekűek TOP 10 - Eurosport

Eurosport - WATTS: Repülő kétkerekűek TOP 10

WATTS: Repülő kétkerekűek TOP 10

Áprilisban az Eurosporton - Eurosport

Eurosport - Áprilisban az Eurosporton

Indul a kerékpárversenyek szezonja és nyakunkon a Snooker VB

Watts - Eurosport

Eurosport - Watts

Watts Lindsey Vonnal