•  
  • Belépés | Regisztráció
SZOMBAT 19/04/2014
Eurosport
 

Home

 

Eurosport

15/08/2005 - 08:00

EUROSPORT HÍREK


EUROSPORT HÍREK - Eurosport
Eurosport

Cikk archívum

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

A "Daily Surf Report" című műsorunkkal minden nap 19:45h-től jelentkezünk az ASP World Tour-ról valamint a férfi szörf világbajnokságról. Az Eurosport szörf szakkommentátora Jean-Patrick Mothes (aki egy évtizede követi figyelemmel a Tourt és a legnagyobb versenyzőket) megismerteti a nézőket a legfrissebb hírekkel a sportág világából. Összefoglaljuk a napi eseményeket és interjúkat láthatnak legendás versenyzőkkel, edzőkkel és versenygazgatókkal.

Új szörf show az Eurosport 2-n

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Kövesse nyomon a teljes 2009 K-1 szezont az Eurosport Playeren. Az Eurosport Playeren a teljes 2009.évi K-1 szezon látható, mely az egyik legdrámaibb, több harcművészeti ágat is ötvöző küzdősport a világon. A teljes K-1 szezon magába foglalja a Grand Prix sorozatot és a World Max sorozatot, mely február 23-án kezdődik . A Eurosport internetes TV szolgáltatásán keresztül a K-1 rajongók február 23-án láthatják a szezon első World Max tornáját a Yoyogi Stadionból Tokióból. Kizárólag az Eurosport Playeren fogható angol kommentárral a nyolc World Grand Prix és a 4 World Max sorozat.

K-1 szezon az Eurosport Playeren

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Európa vezető sport platformja továbbra is az élen jár. Az Eurosport, Európa vezető sport multimédia platformja 20. évfordulóját ünnepli 2009-ben. A csatornát 1989-ben indította útjára az Európai Műsorsugárzók Uniója mint az első olyan páneurópai adót, amely kizárólag sportprogramokat közvetít. A francia TF1 tulajdonában levő Eurosport Csoport az elmúlt húsz évben jól alkalmazkodott a folyamatosan változó médiapiaci körülményekhez, és hamarosan a kontinens vezető szereplője lett a szórakoztatóipar sporttal foglakozó szegmesében.

20. évfordulóját ünnepli az Eurosport

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Asztrál Open nagy pillanatai az Eurosport Playeren. Kövesd Rafael Nadal és Roger Federer párharcát január 19. és február 1. között az Interneten! Az Ausztrál Open ugyanis megtekinthető az Eurosport webes szolgáltatása, az Eurosport Player segítségével is. Az öt pályán folyó mérkőzések bármelyikét figyelemmel kísérheted élőben, de később is megnézheted, ha esetleg egy fontos összecsapásról lemaradnál.Az idei első Grand Slam torna, a 97. alkalommal megrendezendő Ausztrál Open számos izgalmas pillanatot tartogat.

Nadal vagy Féderer?

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Ausztrál Open ÉLŐBEN: A teljes verseny kizárólag az Eurosport Playeren. Az Eurosport Player ÉLŐ és szimultán közvetítése január 19-től február 1-ig az Ausztrál Openről több mint 120 órában Melbourne-ből. Semmilyen más szolgáltató nem ad átfogóbb közvetítést a tornáról. Az Eurosport Player egy többcsatornás szolgáltatás, mely lehetővé teszi az előfizetőinek hogy kiválasszák az őket érdeklő mérkőzéseket. Federert szeretné nézni az egyik pályán és Nadalt a másikon? Az Eurosport Player segítségével egy időben mindkét mérkőzést és teniszezőt nyomon követheti.

Az Ausztrál Open ÉLŐBEN

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Nézd az interneten az Eurosport adását! Fizess elő egy hónapra vagy egy egész évre és nézd a neten a Premier League-t, a US Opent, az Ausztrál Opent illetve az Eurosport, az Eurosport2 és az Eurosport News adását!- Az előfizető az Eurosport Player honlapján nyomon tudja követni az Eurosport, az Eurosport2 valamint az Eurosport News élő eseményeit évente több mint 6000 órában akár magyar nyelven is.

Eurosport Player

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Új név, Új felállás, Új szezon ÉLŐben az Eurosport 2-n. Az ULEB Kupa új néven kezdi a 2008-2009-es szezont. Az Euro Kupa november 24-én kezdődő idénye az eddigi legjobbnak ígérkezik: az új lebonyolítási rend és élvonalbeli NBA játékosok érkezése garantálja a színvonal emelkedést. Az Eurosport Csoport 2005 óta a torna médiapartnere, és 2008 márciusában újabb két évre, a 2010-2011-es szezonra, megerősítette együttműködését a torna szervezőivel. Idén páratlan közvetítés sorozat keretében 36 Euro Kupa kosárlabda mérkőzést követhetnek nyomon a nézők élőben az Eurosport 2-n.

Kosárlabda - EURO KUPA

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

K-1 világbajnoki döntő az Eurosport Playeren. Az Eurosport internetes televíziós közvetítése a K-1 világbajnoki döntőről, azaz a sportág legizgalmasabb eseményéről élőben december 6-án az Eurosport Player-en. 2008. December 6-án 9.00 órától 14.00-ig kizárólag az Eurosport Playeren láthatják Yokohamából a teljes K-1 világbajnoki döntőt, mely a sportági szezon legnagyobb eseménye.

K-1 világbajnoki döntő az Eurosport Playeren

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport Csoport szerződést kötött a DFL Sports Enterprises GmbH-val a labdarúgó Bundesliga közvetítésére vonatkozóan, a 2009-től 2012-ig terjedő időszakra. A német bajnokság Európa északi és keleti régióiban, 22 országban lesz majd látható az Eurosport 2-n így: Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Izlandon, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Koszovóban, Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Macedóniában, Montenegróban, Észtországban, Lettországban és Litvániában.

Bundesliga az Eurosport2-n!

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport kommentátorpárosának Várhegyi Ferencnek és Vörös Csabának immár második alkalommal jelenik meg könyve a piacon. Amennyiben szívesen felidézné a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság (MotoGP) 2008-as eseményeit, valamint szeretné tudni, hogyan lehet magyarként bekerülni ebbe a világba, kíváncsi-e arra, hogyan kell csapatot működtetni, versenyzőt menedzselni a száguldó cirkuszban, akkor Önnek készült az Eurosport egykori és jelenlegi munkatársai által írott könyv!

Motoros vb 2008

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport nézői idén sem szűkölködhetnek a téli sportágakban hiszen közel 900 órában követhetik nyomon az eseményeket egészen a Téli Olimpiai Játékokig! Az Eurosport élőben közvetíti a világkupát, a világbajnokságot és az Európa-bajnokságot 9 olimpiai sportában: Alpesi sí, Biatlon, Sífutás, Curling, Műkorcsolya, Szánkó, Északi összetett, Síugrás és Gyorskorcsolya.

Télisport szezon 2008-2009

 

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Nézd az interneten az Eurosport adását! Fizess elő egy hónapra vagy egy egész évre és nézd a neten a Premier League-t, a US Opent, az Ausztrál Opent illetve az Eurosport, az Eurosport2 és az Eurosport News adását! Az előfizető az Eurosport Player honlapján nyomon tudja követni az Eurosport, az Eurosport2 valamint az Eurosport News élő eseményeit évente több mint 6000 órában akár magyar nyelven is.

Eurosport Player

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport hazánkban (is) legnépszerűbb műsora a Tour de France kerékpáros körverseny, melynek magyar nyelvű kommentálása díjat ugyan még nem, azonban számos pozitív kritikát gyűjtött be mind a nézőktől, mind pedig a szakmai plénumtól az évek hosszú sora óta. Kis hazánk rettegett kritikusa Para-Kovács Imre tegnap a "fiúkkal" azaz Knézy Jenővel és Sipos Jánossal együtt szurkolta végig a Tour 11. szakaszát az Eurosport budapesti stúdiójából.

Tour de France 2005 avagy kommentár kritikusi szemmel

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

CSAK AZ EUROSPORT KÍNÁL 110 ÓRA ÉLŐ KÖZVETÍTÉST A MOTOGP ÖSSZES FUTAMÁRÓL! Az EUROSPORT vezető páneurópai sportcsatornaként - mely jelenleg 2 millió Magyar háztartásban látható; nézőinek kb 110 óra ÉLŐ közvetítést biztosít 17 hétvégén a MotoGP összes futamának eseményéről. Az EUROSPORT 2005. évi MotoGP közvetítései keretében tudósítunk az összes GP versenyről, vasárnaponként az összes 125cc és 250cc versenyről, szombatonként az összes időmérő edzésről, péntekenként pedig az összes edzésről élőben itt az Eurosporton magyar nyelven.

Sajtóközlemény

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Szabó Gábor az Eurosport kommentátora idén már a második díjat vehette át. Az újságíró-világnap alkalmából ezúttal világnapi elismerésben részesült kollégánk. Pár hónappal ezelőtt pedig a Kamera Hungária díját vehette át az Ausztrál Open kiváló kommentálásáért. Gratulálunk!

Szabó Gábor már a második díjat nyeri az Eurosportnak az idén

 

 

Idén nyáron az Eurosport kicsit kimozdult a megszokott budapesti stúdióból és csütörtöktől azaz augusztus 4-től vasárnapig, azaz 7-ig Dunaharasztiba a Wakeboard Világbajnokság helyszínére költözött le egy "mozgó stúdió"...Ugyan az időjárás nem igazán volt kegyes a wakeboardosokhoz, ám így is szép számú közönség gyűlt össze a döntőre Dunaharasztin. Az Eurosport mozgó stábja is hasonlóan nagy sikert aratott.

Eurosport road show!

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Várhegyi Ferenc az Eurosport kommentátora kapta a Kovácsi Média-díjat az idén - profi kategóriában - melyet munkája során érdemelt ki, mivel a legteljesebben ápolta a névadó szellemi örökségét.A díjat az öt éve elhunyt Kovácsi László, a Telesport egykori felelős szerkesztőjének özvegye alapította és idén 5. alkalommal került átadásra a kuratórium döntése alapján. A mindenkori díjazott ezzel a kuratórium tagjává is válik.

Várhegyi Ferenc Kovácsi Média-díjat kapott

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Kommentátor csapatunk egyik tagja nem akármilyen megpróbáltatásra készül, cél a februári téli olimpia, melyre a visszaszámlálás már megkezdődött! Marci goes to Torino! Azaz, Marci Torinóba megy. És vele együtt az egész magyar bob csapat, amelynek feltett szándéka, hogy elindul a 2006-os téli olimpián. Már persze, ha megszerzik az indulás jogát, amely minden korábbinál nehezebbnek tűnik. A fiúk azonban paprikás hangulatban vannak, - kell is, hiszen a Paprika Bob Club nevét viselik - és nagyon készülnek.

Marci GOES TO TORINO!

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 10. éves évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatóra szerdán került sor Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban. A sajtótájékoztatóval egybekötött ünneplésen részt vett az Eurosport számos volt és jelenlegi kollégája, név szerint Dávid Sándor, Gundel Takács Gábor, Vitár Róbert, valamit az Eurosport jelenlegi kommentátor stábja azaz Gyulai Márton (aki egyben magyar bobcsapat pilótája), Horváth Mariann, Knézy Jenő, Kovács Dusán, Kovács Géza László, Szabó Gábor, Várhegyi Ferenc, Varga Ákos, Vörös Csaba és számos szakkommentátor.

10 éves az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport minden évben 6 000 órát sugároz a legnagyszerűbb sporteseményekről ÉLŐBEN vagy elsőként, az alábbi népszerű nemzetközi eseményekről: Labdarúgás, Motorsportok, Téli sportok, Kerékpár, Tenisz, Atlétika, Olimpiai Játékok és Extrém sportok. Több mint 100 különböző sportot kommentálunk évente.

EUROSPORT

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 2005. januárjában indult izgalmas új sport csatorna, mely kiegészíti az Eurosportot. Az Eurosport 2 műsorában egyesíti a legjobb ÉLŐ eseményeket, magazin stílusú programokat és híreket. Mindenki megtalálja a kedvenc sporteseményét az új sportokkal kiegészítve az Eurosport 2-n!

EUROSPORT 2

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

A Sportújságírás Világnapja tiszteletére, a Magyar Sport Házában megrendezett ünnepségen Knézy Jenő (a képen balra) világnapi elismerésekben részesült, melyet Szekeres István a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökétől vehetett át július 14-én.Igy az Eurosport szerkesztősége már második alkalommal részesült a Sportújságíró Szövetség elismerésében.

Knézy Jenő világnapi elismerést kapott

 

 

Töltsd a napot az Eurosport kommentátoraival az Úszó Európa-bajnokság alatt! 2006. július 31-tól augusztus 6-ig az Úszó Európa-bajnokság alatt az Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége szeretettel meghív mindenkit egy 1 hetes közönségtalálkozóra a Margitszigeti Holdudvarba (volt Casino épülete), ahol az érdeklődők találkozhatnak az Eurosport kommentátoraival.

Eurosport Sziget

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Augusztus 31-én immár 16. alkalommal rendezték meg a négy alapképességet (állóképesség, erő, gyorsaság, ügyesség) próbára tévő Quatratlon Gálát, melyen szerkesztőségünk megnyerte a médiaváltót. Idén csúcsot döntöttek a résztvevők, hiszen 44 férfi és 8 hölgy küzdhetett meg egymással, továbbá négy csapat: az MTV, a Duna TV és a színészek 4-4 fős együttese.A verseny futásból (férfiaknál 3000m, hölgyeknél 2000m), egyperces ergométeres evezésből, teniszből és 100m úszásból állt.

Quatratlon gála

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az EHF Marketing GmbH a múlt héten Bécsben bejelentette, hogy egy televíziós jogokról szóló megállapodás értelmében az Eurosport 2 szeptember 28-tól közvetíteni fogja az EHF Bajnokok Ligáját.A három évre szóló megállapodás alapján az Eurosport 2 negyven országra kiterjedő európai hálózatán látható lesz az európai kézilabda klubok legfontosabb versenye. Az Eurosport 2 minden évadban összesen 30 meccset közvetít.

Kézilabda BL az Eurosport 2-n

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosporton októberben láthatják a 2006-os szezon két utolsó világbajnoki futamát, valamint az időmérő edzéseket, amelyek a portugáliai Estorilban október 15-én, a spanyolországi Valenciában pedig október 29-én kerülnek megrendezésre. Az Eurosport több mint 14 órában ÉLŐben kommentálja a szezonzáró két utolsó futamot.

Moto GP OKTÓBERBEN AZ EUROSPORTON

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 ÉLŐben közvetíti az MKB Veszprém KC és a Kolding KIF Bajnokok-Ligája nyolcaddöntő mérkőzést december 2-án 16.10 órától. A párharc továbbjutója készülhet tovább a jövő márciusi negyeddöntőre, míg a veszets elbúcsúzhat a további nemzetközi kupában való küzdelmektől! A Kolding csapatában számos, a Veszprém számára nem ismeretlen játékos is megtalálható: a kapus Fredrik Ohlander, akivel már korábban, a Barcelona elleni meccsen is ellenfélként találkozhattak a magyar bajnokcsapat tagjai

MKB VESZPRÉM ÉLŐBEN az Eurosport 2-n

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Próbáltak már 168 órát félbe sűríteni? Mi erre teszünk kísérletet minden vasárnap. Igazán nem akarunk dicsekedni, és a csak itt, csak most szöveggel előjönni, de igaz, ami igaz, csak nálunk láthatják szinte az összes téli sportágat. Legyen szó alpesi síről, sífutásról, síugrásról, északi összetettről, biatlonról, vagy éppen a műkorcsolyáról és a curlingről. Mai rohanó világunkban talán nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy egész hétvégén az Eurosport műsorát lesse, éppen ezért találtuk ki a Télisport hétvégét.

Télisport hétvége

 

 

Nézze a téli sportokat az Eurosporton és az Eurosport 2-n! Nyolc hónappal a Torinói Téli Olimpiát követően megkezdődött az új, izgalmas télisport szezon. A nézők 2006 októberétől 2007 márciusáig minden héten láthatják a világkupa eseményeit. A Winterpark keretében az Eurosport és az Eurosport 2 a lehető legváltozatosabban és legtöbb óraszámban számol be a téli sportversenyekről.Az Eurosport a WInterpark keretében új magazinműsort indít az idén: a 26 perces "Winterpark Weekend" november 26-tól kezdődően heti rendszerességgel jelentkezik vasárnaponként 22:00 és 23:00h között az Eurosporton, illetve hétfőnként 18:00 és 20:00 között az Eurosport 2-n.

Winterpark

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport 2 örömmel jelenti be, hogy a Barclays Premier Ligát, vagyis az angol labdarúgó-bajnokságot kizárólagos és ÉLŐ közvetítés keretében tűzi műsorára a csatorna. Az új futball szezon legnépszerűbb mérkőzései 2007. augusztus 11-től láthatóak az Eurosport 2-n magyar kommentárral. A magyar rajongók az év kilenc hónapján keresztül kísérhetik figyelemmel Anglia legjobb csapatainak, mint például az UEFA Bajnokok Ligája elődöntőjének három szupercsapata, a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool, és más nagyszerű csapatok, mint az Arsenal vagy a Newcastle United, akciódús futball mérkőzéseit.

Az Eurosport 2-n az angol labdarúgó-bajnokság!

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Melegítsen be az angol futball szezonra az Eurosport 2-vel!Az Eurosport 2 július 1-től igazi forró hangulattal nyitja a nyári szezont: a nézők a Strandröplabda Világkupa , a Strandfoci Euroliga, az ULEB Nyári Liga döntő élő közvetítéseivel, valamint a legfrissebb sporthírekkel hangolódhatnak a vakációra. Július 1-től, vasárnaptól a csatorna 100%-ban magyar nyelven sugározza műsorait, és 2007. augusztus 11-től pedig a várvavárt Barclays Premier League élő közvetítéseivel jelentkezik. A megújult csatornán páratlan izgalmak a Liverpool - Chelsea, Bolton - Newcastle, Arsenal - Aston Villa összecsapásokon.

EUROSPORT 2 magyarul

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Két hét múlva a labdarúgó rajongók legnagyobb örömére kezdetét veszi az Angol Labdarúgó Bajnokság, melyet 2007. augusztus 11-étől immáron magyar nyeven láthatnak az Eurosport2-n. Az Eurosport2 parádés névsorral kezdi az idei angol bajnoki szezont. Az első forduló kommentátorai Vitray Tamás, Knézy Jenő, Gyulai Márton és Hajdú B. István lesznek. Vitray Tamás hetven éve Arsenal drukker így szívesen vállalta, hogy közel egy évtized után újra mikrofon mögé ül.

Vitray, Knézy, Gyulai a nyitófordulóban

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Gyakran feltett kérdések és válaszok az Eurosport2-ről és a Premier Ligáról.Két különböző Eurosport 2 csatorna van jelenleg Magyarországon: az Eurosport2 International, melyet 2005 januárjában indítottunk el angolul és a 100%-ban magyar kommentárral nézhető Eurosport 2, mely 2007. július 1-én indult. Kérem, érdeklődjön kábel- vagy műholdszolgáltatójánál, hogy van-e szerződésük az Eurosport 2 új, magyar nyelvű és angol Premier Liga mérkőzéseit közvetítő változatának továbbítására.

Kérdések és válaszok

 

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Magyar curling?! Évről évre, egyre halványabb a kérdőjel, és egyértelműbb a felkiáltó jel. Tavaly a magyar női curling csapatnak csak másfél centi hiányzott ahhoz, hogy feljusson a legelőkelőbb csapatok közé. A fiúknak egy kicsit több hiányzott, de ők is egyre inkább ott vannak a tűz közelében. Szóval ha valaki kétségbe vonná a magyar curling létjogosultságát, ajánlom figyelmébe az ország ez idáig egyetlen curling pályáját a Kamaraerdőben . A talán legsportszerűbb játékban az a legjobb, hogy tényleg egy jó játék.

Curlingre fel!

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Magyar biciklisták részvételére is számítanak az Olimpia alkalmából megrendezett biciklitúrán az április 1-4-e közötti magyarországi szakaszon. Az Eurosport, az öthónapos Párizs-Peking biciklitúra rendezvény médiapartnereként örömmel jelenti be, hogy a kerékpártúrán résztvevő biciklisták 2008. április 1-jén érkeznek a magyar határhoz. A túrát a Francia Kerékpáros Szövetség rendezi, a Francia Külügyminisztérium illetve a Francia Ifjúsági és Sportminisztérium szponzorálja, védnöke pedig Nicolas Sarkozy, francia köztársasági elnök.

Párizs-Peking biciklitúra az Olimpia fényében

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Olimpia alkalmából megrendezett biciklitúra résztvevői április 2-án Budapestre érkeztek. Egyszer csak jönnek. Sokan. Tekerik a pedált és már messziről feltűnik a sok piros mez. De nem hajráznak. Komótosan, mondhatnám öregurasan közelednek a Francia Intézet elé, a Fő utcába. Közelebb jönnek, és akkor kiderül, hogy nagyrészük 60 felé jár. No, nem kilométerben, hanem életkorban. Kik ezek? Mit csinálnak Budapesten? Nos, elárulhatom, hogy igazi csodabogarakkal találkoztunk Sipos János barátommal, mikor ellátogattunk a Párizs-Peking kerékpártúra budapesti köszöntésére.

Párizs-Peking Budapesten

 

 

EUROSPORT HÍREK - Eurosport

Az Eurosport május 25-én a Francia Nyílt teniszbajnokság nyitónapján indította el HD-ben történő sugárzását. Az Eurosport HD közvetítése a Roland Garros Francia Nyílt teniszbajnoksággal kezdődik és a legnagyobb sporteseményekkel folytatódik, úgy mint a Labdarúgó Európa-bajnokság, a Tour de France, a Strandfoci Világkupa, a Pekingi Olimpiai Játékok, az Amerikai Nyílt teniszbajnokság, WTA tenisz bajnokságok és a Golf PGA Tour hogy csak néhányat említsünk.

Hogyan fogható az Eurosport HD?

Eurosport - Horváth Bernadett

Program kereső: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Eurogólok…

 

Korábbi cikkek - Eurosport

ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN - Eurosport

Eurosport - ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

ÁPRILISBAN AZ EUROSPORT MŰSORÁN

Eurosport Player - Eurosport

Eurosport - Eurosport Player

Kövesd nyomon az interneten az Eurosport adását!

IMPRESSZUM - Eurosport

Eurosport - Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége

Eurosport magyar nyelvű szerkesztősége

C-KÖZÉP: Andy és Ivan - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Andy és Ivan

Kiderült, hogy a dolgok itt sem feketék vagy fehérek. Senki nem rúgott ki senkit, pláne nem Murray Lendlt.

Eurosport WATTS - Eurosport

Eurosport - Eurosport WATTS

Eurosport WATTS

Sportbennfentes - Eurosport

Eurosport - Sportbennfentes

Új, a sportvilág kulisszái mögé pillantó sorozat az Eurosport műsorán, indul a "Sportbennfentes"

C-KÖZÉP:  Az elmaradt közvetítések olimpiája - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Az elmaradt közvetítések olimpiája

C-KÖZÉP: Az elmaradt közvetítések olimpiája

C-KÖZÉP: Szocsi, a halva született olimpia és a kinyírt tévéközvetítés - Eurosport

Eurosport - C-KÖZÉP: Szocsi, a halva született olimpia és a kinyírt tévéközvetítés

Egy hét van hátra és megkezdődik minden idők legdrágább olimpiája Szocsiban – nem téli olimpiája, hanem olimpiája, hiszen még a pekinginél is sokkal többe kerül

AZ EUROSPORT MŰSORA - Eurosport

Eurosport - AZ EUROSPORT 2014. ÉVI MŰSORA

A 2014-es év kiemelkedő eseményei az Eurosport programján

C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok - Eurosport

Eurosport - C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok

C közép: Lecsúszópénz – Fehér és kevésbé fehér sportok