•  
  • Belépés | Regisztráció
Kedd 28/04/2015
 

Home

 

Supersport

21/02/2007 - 15:58

SUPERSPORT


Cikk archívum - Supersport
From Official Website

Cikk archívum

Cikk archívum - Supersport

Mérföldko a magyar motorsport történetében, hogy 2007-ben Talmácsi Gergo részt vesz a szupersport világbajnokság versenyein! Korábban, még a szuperbike VB-k résztvevojeként Harmati Árpádért szurkolhattunk, most pedig, az ugyancsak a Flammini Group által szervezett szupersport VB-n az ifjabb Talmácsiért. Óriási dolog ez, hiszen így a FIM égisze alá tartozó gyorsasági világbajnokságok közül kettoben is van állandó magyar motoros.

Magyar a szupersport VB-n!

 

 

Cikk archívum - Supersport

Kezdjük a magyarok szempontjából legfontosabb hírrel, Talmácsi Gergo célba ért élete elso szupersport Vb futamán Katarban. A Vctor Racing Team színeiben induló versenyzo a 21-ik lett Yamahájával. Elsore ez nem rossz, még akkor sem, ha csapattársa, az orosz Ivanov a 16-ik helyen végzett. De Talma még csak most ismerkedett ezzel a pályával, a csapattal és a motorral, így doreség lett volna ennél többre számítani.

Talmácsi Gergo bemutatkozása

 

 

Cikk archívum - Supersport

A Kawasaki verhetetlen volt a Philip Island-i szupersport VB futamon. Pontosabban Fabien Foret, a 2002-ben világbajnoki címet szerzo francia versenyzo, aki az elmúlt években, bizony nem csillogott úgy, mint egykoron. A legerosebb, Ten Kate Honda csapat elbocsátotta, és az óta, a többi komoly csapat is elkerülte ot.

Zöld villám

 

 

Cikk archívum - Supersport

A 23 éves török motorversenyzo a Supersport Világbajnokságban 3 futammal a sorozat vége elott megszerezte a világbajnoki címet Brands Hatchben. Ezzel eloször a kétkereku motorsportok történetében török versenyzo fejére került a világbajnoki korona.A mai futam volt a 13 fordulós idei sorozat 10. futama, és a legendás helyszín a nevéhez méltó versenyt produkált. Sofuoglu idei formáját elnézve a levegoben lógott a világbajnok avatás esélye, és ezúttal a házigazdák is joggal reménykedtek, hogy végre brit gyozelem szülessen a nagy presztízsu kenti pályán.

Kenan Sofuoglu történelmet írt Sofuoglu történelme

 

 

A Brands Hatch-i Supersport versenyen súlyos fejsérülést szenvedett a Parkalgar Honda csapat motorosa, Craig Jones. Jones a baleset után kómába esett, s az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Hét körrel a verseny leintése elott a célegyenesbe fordulva, közel kétszáz kilométeres sebességnél a motor kicsúszott Jones alól, és a földre bukó angolt a mögötte haladó Andrew Pitt nem tudta kikerülni. Egy szemvillanás volt az egész. Pittet nem lehet kárhoztatni a balesetért, o szabályosan ment, mint ahogy Jones is. Craig Jones 1985 – 2008

 

 

Az idei elso két szupersport vb futamot a Hondások nyerték meg. Ausztráliában Kenan Sofuoglu, Katarban Eugene Laverty diadalmaskodtak. Valenciában megszakadt ez a sorozat, az angol Cal Crutchlow révén, aki a Yamaha gyári motorosaként megszerezte élete elso futamgyozelmét. Szerencsére nemcsak o nyújtott kiemelkedo teljesítményt. A MotoGP-bol tavaly év végén kirúgott Anthony West bebizonyította, hogy nemcsak esoben tud motorozni. Az ausztrál fiú néhány körrel a rajt után beindult, mint egy gozhenger, és elképeszto tempóval elozte meg az ellenfeleit. Crutchlow eloször

Eurosport - HB

TV műsor keresés : Labdarúgás, Bajnokok Ligája, Eurogólok…

 

Korábbi cikkek - Supersport

Tóth Imre a Szupersportban - Supersport

Supersport - Tóth Imre a Szupersportban

Tóth Imre Assenben mutatkozik be a Szupersport kategóriában.

Crutchlow először  - Supersport

Supersport - Crutchlow először

Az idei első két szupersport vb futamot a Hondások nyerték meg. Ausztráliában Kenan Sofuoglu, Katarban Eugene Laverty diadalmaskodtak.

Aszfalton és murván  - Supersport

Supersport - Aszfalton és murván

Supersport-vb

Craig Jones 1985 – 2008  - Supersport

Supersport - Craig Jones 1985 – 2008

A Brands Hatch-i Supersport versenyen súlyos fejsérülést szenvedett a Parkalgar Honda csapat motorosa, Craig Jones

Supersport VB - Supersport

Supersport - Kenan Sofuoglu történelmet írt

Kenan Sofuoglu történelmet írt

Zöld villám - Supersport

Supersport - Zöld villám

A Kawasaki verhetetlen volt a Philip Island-i szupersport VB futamon.

Talmácsi Gergő - Supersport

Supersport - Talmácsi Gergő bemutatkozása

Kezdjük a magyarok szempontjából legfontosabb hírrel, Talmácsi Gergő célba ért élete első szupersport Vb futamán Katarban.

Talmácsi Gergő - Supersport

Supersport - Magyar a szupersport VB-n!

Mérföldkő a magyar motorsport történetében, hogy 2007-ben Talmácsi Gergő részt vesz a szupersport világbajnokság versenyein!

Cikk archívum - Supersport

Supersport - SUPERSPORT

SUPERSPORT